28 Ekim 2014 Salı

Türkiye Basketbol Federesaysonunun Kadınlar Türkiye Kupasını tbftv.org dan izleyebilirsiniz

22.10.2014
Edirnespor’da kupa hazırlıkları tamamlandı. ABD’li oyuncular kadroya dâhil oldu
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve 23-24-25 Ekim tarihleri arasında Çanakkale, Gemlik ve Yalova’da 3 grup halinde düzenlenecek olan Kadınlar Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan ligin yeni takımı Edirne temsilcisi Edirne Belediyesi Edirnespor’da kupaya yönelik hazırlıklar tamamlandı.
Edirne Belediyesi Edirnespor kadın basketbol takımının kadrosuna kattığı iki WNBA oyuncusu Marisa Coleman ve Lindsey Harding’de 21 Ekim Salı günü Edirne’ye geldiler. Çarşamba sabahı Edirne Belediyesi Edirnespor’un sağlık sponsoru olan Edirne Özel Ekol Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen oyuncular bugün saat 14.00’te takımla birlikte ilk antrenmanlarına çıktılar.
Amerikan Kadın Basketbol Ligi WNBA’den transfer edilen Marisa Coleman ve Lindsey Harding Edirne Belediyesi Edirnespor’un mücadele edeceği Türkiye Kupası A-Grubu maçlarında sarı-kırmızı formayı giyecekler.
Edirne Belediyesi Edirnespor bugün yaptığı antrenmanın hemen ardından otobüsle Çanakkale’ye hareket etti.
Çanakkale’de oynanacak olan A-Grubunda yer alan Edirne temsilcisinin rakipleri Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi (Eski adı KASKİ), Beşiktaş ve Adana ASKİ kadın basketbol takımları.
Türkiye Kupası öncesi 15-16-17 Ekim tarihleri arasında Hatay Hoşgörü Kupası’na katılan ve burada oynadığı 3 maçı da kaybetmesine rağmen sahaya yansıttığı performansı ile umut veren Potanın Edirneli Perileri, Hatay dönüşü bir günlük izinin ardından çalışmalarına ara vermeden Mimar Sinan Spor Salonu’nda devam ettiler.
Edirne Belediyesi Edirnespor Türkiye Kupası’ndaki hedefini daha önce başantrenör Aziz Akkaya’nın ağzından grupta ilk ikiye girmek ve bir üst tura çıkma olarak açıklamıştı.
23-24 ve 25 Ekim tarihleri arasında Çanakkale’de oynanacak olan Türkiye Kupası A-Grubu maçları internet üzerinden yayın yapan Türkiye Basketbol Federasyonu’nun webtv’si üzerinden canlı olarak yayınlanacak olan Edirne Belediyesi Edirnespor’un maç programı şöyle:
23 Ekim Perşembe: 17.00
Edirne Belediyesi Edirnespor - Abdullah Gül Üniversitesi
24 Ekim Cuma: 17.00
Adana ASKİ - Edirne Belediyesi Edirnespor
25 Ekim Cumartesi: 15.00
Edirne Belediyesi Edirnespor - Beşiktaş
Maçları canlı seyredebilmek için link adresi şöyle www.tbftv.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder