25 Kasım 2014 Salı

Avrupa da Futbol Müsabakasında Türkiyenin katıldığı takımlarının yapacağı müsabakaları yayınlayan TV Kanalları

Temsilcilerimiz hangi kanalda?
Ülkemizi Avrupa Kupalarında temsil edecek takımlarımızın bu hafta oynayacağı karşılaşmaların hangi kanallardan yayınlanacağı belli oldu.
İşte o kanallar...
Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Beşiktaş ile Trabzonspor'un oynayacağı maçların hangi kanallardan canlı yayınlanacakları belli oldu.
Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray'ın Belçika ekibi Anderlecht ile deplasmanda oynayacağı maç 26 Kasım Çarşamba akşamı saat 21.45’te Smart Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.
UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yer alan Beşiktaş'ın 27 Kasım Perşembe akşamı saat 22.05’de Yunanistan'da Asteras Tripolis ile oynayacağı karşılaşma Star TV erkânlarından naklen yayınlanacak. Beşiktaş'ın grubunda yer alan Tottenham'ın aynı saatte İngiltere'de Partizan ile oynayacağı karşılaşma ise Smart Spor 2 ekranlarından yayınlanacak.
UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yer alan Trabzonspor'un ise 27 Kasım Perşembe gecesi saat 22.00’de Trabzon'da Metalist Kharkiv ile oynayacağı mücadelede Smart Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.
http://www.sporbahis.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder