11 Kasım 2014 Salı

Osmanlı Spor tunca Sporu Deplasmanda Yendi

10 Kasım 2014
Süper Amatör Lig’de kötü günler geçiren Tuncaspor kendisine bir an önce gerekli galibiyeti bu hafta da bulamadı ve kendi sahasında Osmanlıspor’a 1-0 mağlup olmaktan kurtulamayarak 4.mağlubiyetini aldı.
Tuncaspor maça hızlı başladı ve Emre’nin topu direkten döndü. Ardından Osmanlıspor etkinliğini artırdı ve 9.dakikada Galip ile gol fırsatını değerlendiremedi.  Etkili oyununu devam ettiren Osmanlıspor aradığı golü nihayet 30’da Galip ile buldu. İstediği oyunu sahaya bir türlü yansıtamayan Tuncaspor ilk yarıda fazla bir varlık gösteremedi. Maçı ilk yarısı 1-0 Osmanlı’nın üstünlüğünde sona erdi.
Maçın ikinci yarısında sertlik hâkimdi. Tuncaspor ilk yarıya göre daha istekli ve atak olan taraftı. Osmanlıspor sertliğini devam ettirince 68’de kırmızı kart geldi ve İsmail oyun dışı bırakıldı.
Tuncaspor maçın son bölümlerinde sık sık gol pozisyonlarına girdi. 72’de Burak’ın serbest vuruştan çektiği şut az farkla üstten dışarı çıktı. Osmanlı’nın skoru koruma, Tuncaspor’un da beraberliği yakalama adına çabalarına sahne olunsa da Tuncaspor’un Osmanlı defansını bir türlü geçemedi görüldü. Tuncaspor 90+’da Umut ile gole çok yaklaşsa da bundan da yaralanamadı ve maçtan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı.
Hakemler: Barış Düşova, Aycan Kayan, Tugay Aydın.
Tuncaspor: Sedat, Ünal, Umut, Mert, Gökalp, Burak, Cengiz, Sergen, Emre, Erman.
Osmanlıspor: Murat, Ahmet, Onur, Gani, İsmail, Ali, Hüseyin, Uğur, Galip, Özkan, Serkan.
http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder