11 Kasım 2014 Salı

Karaağaçarda Spor Kendi Sahasında Yenilmiyor

10 Kasım 2014
Karaağaç Ardaspor, Uzunköprü’nün Liderliğine Son Verdi
Karşılaşmaya Zafer Tangör Sahasında kalabalık bir taraftar topluluğu önünde Uzunköprüspor’un başlama vuruşuyla başlandı.
5.dakikada ev sahibi Karaağaç Ardaspor etkili bir atak geliştirdi Osman Kerem bu ataktan sonuç çıkaramadı.
7.dakikada kazanılan serbest vuruştan yararlanamayan taraf ev sahibi Karaağaç Ardaspor’du.
10.dakikada konuk ekip Uzunköprüspor ‘un geliştirdiği atak kaleci Ahmet’te kaldı.
15.dakikada konuk ekip Uzunköprüspor’un kazandığı serbest vuruşta top kale bomboş bulunan 8 numaralı Hasan’ın önünde kaldı ve Hasan topa dokunarak takımını 1-0 öne geçirdi.
20.dakikada ceza sahası dışından kullanılan serbest vuruş kaleci Ahmet’te kaldı.
22.dakikada Uzköpörüsporlu 7 numaralı Oğuzhan’ın ceza sahası içerisinde düşürülmesinde penaltı bekleyen konuk ekip devam kararı çıkınca Uzunköprü’den takımlarını desteklemeye gelen taraftarlar hakem aleyhine itirazlarda bulundu.
30.dakikada Karaağaç Ardaspor’lu Yavuz’un düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Kullanan Osman Kerem güzel bir vuruşla takımı adına golü kaydetti. 1-1
32.dakikada ev sahibi ekipten Burak ‘ın sol kanattan ortasına müsait durumdaki Ali Osman’ın kafa vuruşunu kaleci İbrahim zor da olsa kontrol ederek güzel bir kurtarış yaptı.
35.dakikada Osman Kerem’in şutu kalecinin kucağında kaldı.
44.dakikada Ali Osman ceza sahası dışında aldığı pasla ceza sahası içiresine şık çalımlarla girdi müsait pozisyonda topu dışarıya atarak zoru başardı.
İlk yarıda başka gol ve goller olmayınca soyunma odasına beraberlik ile gidildi.
İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip Karaağaç Ardaspor 46.dakikada sağ kanattan Şahin ‘in geliştirdiği atakla oluşan karambolde son dokunuşu kaleci son anda refleks ile kornere çeldi.
49.dakikada Osman Kerem’in şutu üst direğin üstünden auta gitti.
55.dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Osman Kerem güzel bir serbest vuruş gölüne imza atarak hem kendinin hem de takımının ikinci golünü kazandırdı ve skoru 2-1 yaptı.
58.dakikada Uzunköprüspor’dan Hasan’ın kullandığı serbest vuruş üst direğe çarparak dışarıya çıktı.
60.dakikada Karaağaçardaspor’un kullandığı köşe vuruşunda Ali Osman müsait durumda topu auta attı.
62.dakikada Uzunköprüspor sağ kanattan geliştirdiği atakta Hasan topu auta attı.
65.dakikada oyuna sonradan giren Karaağaçardaspor’lu Onur ceza sahası dışında yaptığı faul sonrası 2.sarı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı.
70.dakikada Uzunköprüspor yedek kulübesinde oyundan çıkan 8 numaralı oyuncu Hasan kırmızı kart gördü.
75.dakikada 10 kişi kalan rakibine karşı baskılı oynayan Uzunköprüspor aradığı gölü bir türlü bulamadı ve yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı.
80.dakikada kullanılan serbest vuruş kaleci Ahmet’te kaldı.
85.dakikada kontra atağa çıkan Karaağaçardaspor müsait pozisyondan yararlanamadı.
90.dakikada ev sahibi Karaağaç Ardaspor Şahin ile yakaladığı ataktan yararlanamadı ve maç ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile son buldu.
Konuk ekip Uzunköprüspor 5.haftada ilk mağlubiyetini alırken ev sahibi Karaağaçardaspor kendi sahasında oynadığı 4 maçı da kazanarak puanını 12 yaptı. Karşılaşma sonrasında Uzunköprü’den gelen taraftarlar karşılaşma bitmesiyle maçın hakemi Yalçın Biçer’e tepki gösterdi.
Maçtan sonra görüşünü aldığımız Karaağaç Ardaspor teknik sorumlusu Rahmi Kandemir “Geçtiğimiz hafta da söylemiştim, biz bu sahada maç kaybetmeyiz. Bu serinin devam edeceğine inanıyoruz. İyi çalışıyoruz. Haftada üç idman yapıyoruz. Takımıma inanıyorum. Herkes görevini biliyor, bunun bilincindeler. Sorumluluklarını biliyorlar. İyi çalışıyoruz. Diğer takımlara da başarılar diliyorum. Rakibimiz de bugün iyi idi. Uzunköprüspor iyi bir takım. Maç kazanırsınız ama Uzunköprüspor gerçekten ciddi bir rakip.  Dostça bir maç oldu, onlara da bundan sonrası için başarılar diliyorum” dedi.
İki golün sahibi Osman’ın maçla ilgili düşünceleri ise şöyleydi; “Biz iyi çalışıyoruz. Bugün gol atmak bana düştü. İçerde kolay kolay maç kaybetmeyiz. Elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarımız da çok iyi. Bir de beni tanıyorlar ve bana özel bir sevgileri var. Onlara da teşekkür ediyorum” derken Yunus’ta “5 haftada 4 galibiyet aldık. Taraftarımızın önünde kaybetmemeye çalışıyoruz. Onların da desteği ile elimizden geleni yapacağız” dedi.
Hakemler: Yalçın Biçer, Furkan Işıldak, Özgür Birol
Karaağaç Ardaspor: Ahmet, Serkan, Emre, Tolga, Yavuz, Yunus Emre, Osman, Şahin, Ali Osman, Harun, Burak.
Uzunköprüspor: İbrahim, Enes, Mustafa, Egemen, Onur, Atillacan, Oğuzhan, Hasan, Levent, Kerim, Hasan Hüseyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder