18 Kasım 2014 Salı

Yıldırım GB 1 - Osmanlı Spor 1

17 Kasım 2014
Levent Takan
Süper Amatör Lig’de kötü günler geçiren Yıldırım Gençler Birliği ile gözünü üst sıralara diken Osmanlıspor mücadelesinde gol sesi çıkmadı ve takımlar golsüz beraberlikle birer puana razı oldular.
Dengede geçen maçta Yıldırım GB’nin geçtiğimiz haftalara göre daha iyi bir futbol sergilediği ve bu maçta da rakibine oranla daha istekli olduğu görüldü.
Her iki takım hocası da cezaları dolaysıyla takımlarını kulübeden yönetme imkanı bulamadılar.
Bu maç aynı zamanda iki kardeşin bir birleriyle rakip olarak karşılaştıkları bir maç oldu. Yıldırı GB’nin 11 numaralı oyuncusu Yavuz ve Osmanlıspor’un 11 No’lu oyuncusu Serdar rakip olarak mücadele ettiler. Her iki kardeş te “Rakip olmak ilginç ve güzel bir duygu aslında. Kazanan dostluk olsun” dediler.
Maça her iki takım da dengede başladı . İlk 20 dakika takımlar adeta bir birlerinin güçlerini test ettiler. Osmanlıspor forvetleri pozisyonlara girseler de başarılı olamadılar. Yıldırım GB ilk ciddi atağını 26.dakikada yakaladı ancak kaleciyi geçemediler. Takımlar birbirlerine üstünlük kuramayınca ilk yarı başladığı gibi 0-0 beraberlikle sonuçlandı.
İkinci yarıda ilk ciddi pozisyon 59’da Osmanlıspor’dan gelse de kazanılan serbest vuruştan kullanılan top  kalecinin ellerinde kaldı. Ardından pozisyonu bulan taraf Yıldırım GB oldu. Yıldırım GB’nin bulduğu pozisyonda top kale çizgisinden son anda çıkarıldı.
Maçın kalan bölümlerinde de taraflar birbirlerine üstünlük kuramayarak haftayı birer puanla kapadılar.
Hakemler: Mehmet Vargün, Ender Temel, Anıl K. Karaca.
Yıldırım GB: Murat, Cihat, Emrah, Serdar, İbrahim, Sinan, Fahri, Adem, Burak, Yusuf, Yavuz.
Osmanlıspor: Orhan, Ahmet, Onur, Gani, Hüseyin Özsu, Ali, Caner, Hüseyin Korucu, Galip, Özkan, Serdar.
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder