5 Kasım 2014 Çarşamba

Edirne Spor emin adımlarla hedefine devam ediyor.

3 Kasım 2014

Edirne Spor 3 – İpsala Spor 0
Haber-Fotoğraf: Mert Soylu
Bu yıl Süper Amatör Lig’e iddialı olarak hazırlanan ve gözünü şampiyonluğa diken Edirnespor geçtiğimiz hafta evinde aldığı Karaağaç Ardaspor galibiyetinin ardından bu hafta da yine sahasında ağırladığı İpsalaspor karşısında 3-0’lık skorla galibiyete uzanarak haftayı istediği gibi 3 puanla kapadı.
Baştan sona Edirnespor’un kontrolünde geçen maçın özellikle ilk 20 dakikası oldukça sert bir mücadeleye sahne oldu. Konuk ekibin sert futboluna hakem seyirci kalıp kart çıkarmazken geçen dakikalarda bu sertliğe Edirnespor’da ayak uydurdu.
Edirnespor etkili futbolunun sonucuna 33’te bulduğu golle ulaştı. Onur ceza sahası içinde önünde bulduğu topa sert vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.  Golden sonra ataklarını daha da sıklaştıran ev sahibi ekip birçok pozisyon bulmasına rağmen aradığı ikinci golü bulamadı ve ilk yarı 1-0 Edirnespor üstünlüğünde sona erdi.
İkinci yarıya da hızlı başlayan Edirnespor 48’de Canberk’in ceza sahasında düşürülmesi ile penaltıya çok yaklaşsa da hakem bu pozisyonda devam kararı verdi. İkinci yarıda hakemin, ilk yarıda ki sertliğe verdiği primden vaz geçtiği ve kartlarına başvurduğu görüldü. Bu nedenle İpsalaspor’lu oyuncuların hakeme sık sık itirazları oldu. Edirnespor forvetleri sık sık gol bölgelerine girerken İpsalaspor’un önemli bir pozisyonu olmadığı görüldü. Edirnespor, İpsalaspor kalesinde sık sık tehlikeler yaratsa da kaleci Erhan kalesini başarıyla koruyunca istediği golleri bir türlü bulamadı.
Edirnespor 74’te Savaş ile ikinci golüne çok yaklaştı ama Erhan yine geçit vermedi. Fakat bir dakika sonra İpsala defansının hatasından doğan pozisyonda Yücel takımının ikinci golünü ağlara gönderdi. Kaleci Erhan’ın bunda yapacak bir şeyi yoktu açıkçası. 2-0.
Edirnespor etkili futbolunu 90 dakika sonuna kadar sürdürdü ve 90’da üçüncü golünü Emin ile bularak sahadan 3 gol 3 puanla ayrıldı.
Hakemler:  Barış Düşova, Hamdi Görkem Pehlivanlı, Özgür Birol.
Edirnespor: Kutay, Eray, Umut, Emrah, Bekir, Hüseyin, Canberk, Çağlar, Yücel, Onur, Savaş,
İpsalaspor: Erhan, Onur, Günay, Yusuf, Yasin, Mesut, Özgen, Emin, Doğukan, Erkan, Volkan
http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder