18 Kasım 2014 Salı

Edirne Spor 2 - Tunca Spor 0

16 Kasım 2014
Levent Takan
Pazar günü 25 Kasım stadında oynanan ve Özgür Yankaya’nın yönettiği Edirne Süper Amatör lig mücadelesinde Edirnespor Tuncaspor karşısında bulduğu 2 golle 3 puana ulaştı. İlk yarısı 1-o Edirnespor’un üstünlüğünde sona eren maçı Edirnespor 2-0 kazandı. Maçın tüm bölümlerinde rakibine oranla üstün olan taraf Edirnespor’du.
Maça Edirnespor atak başladı 2.dakikada Savaş’ın şutu defanstan döndü. 7.dakikada Yücel ceza sahası içinden vurdu ama top auta gitti. Maçın kontrolünü yavaş yavaş eline alan Edirnespor 12.dakikada Yücel ile aradığı golü buldu ve 1-0 öne geçti.
Tuncaspor 16.dakikada golü bulsa da tecrübeli hakem Özgür Yankaya ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı.
18’de Hüseyin ceza sahası dışından sert vurdu ama top kaleci Sedat’ın ellerinde kaldı. Ataklarını artıran Edirnespor 28’de bu kez Savaş ile tehlikeli oldu. Savaş’ın şutunu kaleci Sedat çeldi.
İlk yarıda başka gol çıkmadı ve takımlar soyunma odalarına 1-0 Edirnespor üstünlüğünde gittiler.
İkinci yarıda gole ilk yaklaşan taraf Tuncaspor oldu.  46.dakikada Sercan kaleci Kuta ile karşıya karşıya kaldı ama Edirnespor defans oyuncusu araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.  55’te Yücel ceza sahasına ortaladı ama Savaş son vuruşu yapamadı.  Savaş 60.dakikada bir ekz daha sağ kanattan yapılan ortaya müsait durumdayken vuramadı ve takımını olası golden etti.  Edirnespor 62.dakikada Tunca ceza sahası içinde bir kez daha tehlikeli oldu.  70.dakikada Yücel ara pasla bir anda kaleci Sedat ile karşı karşıya kaldı ama Sedat iyi bir zamanlama ile tehlikeyi bertaraf etti.  Edirnespor 85’te bir fırsat daha kaçırdı. Edirnespor 88’de ikinci gole çok yaklaştı. Korner atışında Onur kafaya yükseldi düzgün bir vuruşla top ağlara gitmek üzereyken Tuncaspor defansı topu çizgiden çıkardı. 89’da bu kez pozisyonu harcayan Tuncaspor oldu. 90’da Yücel inanılmazı yaptı ve Tuncaspor kalecisi Sedat kalesinde yokken topu auta yolladı. 90+2 de Tuncaspor’un serbest vuruştan kullandığı sert şut kaleci Kutay’ın ellerinde kaldı. 90+4’de Emre’nin sert şutuna Tunca defansı elle müdahale edince Özgür Yankaya penaltı noktasını gösterdi ve penaltıyı kullanan Emre topu ağlarla buluşturarak maçın sonucunu tayin etti 2-0.
Hakemler: Özgür Yankaya, Barış Cebeci, Özgür Birol.
Edirnespor: Kutay, Enes, Umut, Emre, Bekir, Hüseyin, Canberk, Melih, Yücel, Onur, Savaş.
Tuncaspor: Sedat, Umut, Mert, Ünal, Gökalp, Erman, Cengiz, Sergen, Burak, Emre, Sercan.
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder