5 Kasım 2014 Çarşamba

Karadeniz Ereğli Edirne Spor GK müsabakası çıkan olaylardan dolayı hakem oyunu tatil etti

2 Kasım 2014

Karadeniz Ereğli-Edirnespor GK Maçı Yarıda Kaldı
Levent takan
Karadeniz Ereğli – Edirnespor GK karşılaşması maçı 63.dakikasında hakem tarafından tatil edildi. Bugün Karadeniz Ereğli’de oynanacak olan Karadeniz Ereğli Belediyespor-Edirnespor GK karşılaşması 63. Dakikada çıkan olaylar nedeniyle maçın hakemi tarafından tatil edildi. Maç o esnada 0-0 devam ediyordu.
63.dakikada saha içinde iki takım futbolcuları arasında çıkan olaylar sonunda Edirnespor MGK’dan Orhun Kaan Ergen ile Ali Rıza Gündüz kırmızı kartla oyun dışı kalırken Karadeniz Ereğli Belediyespor yedek kulübesinden bir oyuncu ile antrenör de kırmızı kart görerek sahadan atıldılar.
Olaylar yatışmayınca soyunma odasına yönelen maçın orta hakemi dursun Can’ın kafasına tribünlerden atıldığı tahmin edilen yabancı bir cisim isabet etti. Başından yaralanan Dursun Can bir süre bekledikten sonra önce maçın tatil edilmesi kararını aldı ardından da ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Karşılaşmanın hakemi Dursun Can’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Ereğli Belediyespor Asbaşkanı İhsan Yazıcıoğlu karşılaşmanın tatil edilmesine tepki gösterdi. Maçta çıkan olayların büyütülecek bir durum olmadığını dile getiren Yazıcıoğlu, hakemin başına ne isabet ettiğini ise bilmediklerini ifade etti. Sahada ve tribünlerde gerekli güvenlik önlemlerini aldıklarını belirten Yazıcıoğlu, bundan sonraki karşılaşmalarda daha dikkatli olacaklarını söyledi.
Karşılaşmanın akıbeti ile ilgili nihai kararın Salı günü verileceği öğrenildi.
Bu esnada protokol tribününde bulunan Karadeniz Ereğli taraftarları arasında da arbede yaşandığı görüldü ve maçın orta hakemi başına atılan bir cisimle yaralandı. Maçı yarıda kesen hakem ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Maçta Edirnespor GK taraftarı bulunmuyordu. Yönetmelik ve kurallara göre maçın sonucunun Edirnespor GK lehine 3-0 hükmen galibiyetle tescil edilmesi gerekiyor.
http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder