18 Kasım 2014 Salı

Subaşı Spor 3 - Karaağaçarda Spor 1

17 Kasım 2014
Levent Takan
Süper Amatör Lig’e iyi bir başlangıç yapan ve 5 maçın 4’ünü kendi sahasında oynayan Karaağaç Ardaspor, Subaşı deplasmanında beklemediği bir mağlubiyet alarak haftayı 3-1 yenilgiyle kapadı.
Saha ve seyirci avantajını iyi kullanan Subaşıspor farklı galibiyete ulaşarak ligde 3. galibiyeti aldı.
Subaşıspor rakibinin oyuna ısınmasına ve etkili olmasına fırsat tanımadan 17.dakikada golü buldu, Karaağaç Ardaspor henüz erken golün şokunu üzerinden atamadan Subaşıspor 24’te 2-0 öne geçti. Buna rağmen oyundan kopmamaya çalışan Karaağaç Ardaspor 38.dakikada Ali Osman’In ceza alanı içinde düşürülmesiyle penaltı kazandı ve Osman Kerem’in kullandığı penaltı sonucu top ağlarla buluştu ve Karaağaç Ardaspor farkı bire indirdi 2-1.
İkinci yarı her iki takım açısından da orta saha mücadelesi şeklinde geçerken 57.dakikada Karaağaç Ardaspor’da Tolga Tufan ikinci sarıdan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı ve Karaağaç Arda oyuna 10 kişi devam etmek zorunda kaldı. 10 kişi kalmanın dezavantajıyla zorlanan Karaağaç Ardaspor’dan Yavuz Kavun penaltıya sebebiyet verdi ve Subaşıspor penaltıyı gole çevirerek farkı tekrar ikiye çıkardı ve Karaağaç Ardaspor’un umutlarını bitirdi.
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder