11 Kasım 2014 Salı

Karaağaçarda Sporun Basın açıklaması

10 Kasım 2014
Karaağaç Arda’dan Hüseyin Filiz’e Tepki
Karaağaç Ardaspor başkanı Zati Çerkez bir basın açıklaması yaparak, Osmanlıspor antrenörü Hüseyin Filiz’in Zafer Tangör sahasında maç oynanması üzerine yaptığı açıklamalara cevap verdi.
Çerkez’in açıklaması şöyle;
“Edirne Spor Kamuoyunun Dikkatine…
Dün akşam ETV televizyonunda yayınlanan Spor Panorama programına konuk yorumcu olarak katılan Süper Amatör Lig temsilcisi Osmanlıspor’un antrenörü Sayın Hüseyin Filiz programda Karaağaç Ardaspor sahası hakkında maksadını ve haddini aşacak açıklamalar yaparak Karaağaç Ardaspor taraftarlarını ve spor kulübünü üzücü konuşmalar yapmıştır.
Takımımız son 4 sezonu Saraçhane suni çim sahasında oynamış olup her sene Süper Amatör Ligi üst sıralarda bitirmiş ve küme düşme kaygısı olmayan herkesin takdir ettiği bir takımdır. Bu sene yönetim kurulumuza Karaağaç’ta yaşayan mahalle halkının takımlarını kendi sahalarında oynaması için ısrar etmeleri sonucunda sezon bitimi çimlendirme çalışmaları yapılmış olup yeni sezonda Karaağaç Zafer Tangör Sahasında oynamaya karar vermiştir.
Zafer Tangör sahası gerek soyunma odaları, gerek futbol sahası olarak futbol oynamaya elverişli olup kimseden sahamızda oynamak için izin almak gibi bir zorunluluğumuz yoktur.
Herkes kendi işine bakarsa daha iyi olacağı kanaatindeyiz…”
Karaağaç Ardaspor Kulübü Yönetim Kurulu
http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder