18 Kasım 2014 Salı

DSİ Spor 4 - Enez Spor 1

17 Kasım 2014
Levent Takan
Pazar günü Saraçhane sahasında oynanan 1.Amatör Küme B-Grubu maçında DSİ rakibi Enezspor’u 4-1’lik skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapadı.
Oldukça sert geçen müsabakada Enezspor’dan iki oyuncu Fırat ve Yusuf kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
Maçın ilk 15 dakikasında her iki tarafın da bir birlerini tarttığı ve dengede oynadığı ama Enezspor’un rakibine oranla daha sert bir futbol oynadığı gözlendi.  İlk 15 dakika içinde Enezspor bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı.
Maçın ilk golü 18.dakikada hızlı gelişen DSİ atağında Tuğhan’dan geldi ve DSİ 1-0 öne geçti. Golün ardından 5 dakika sonra DSİ’li Ekincan Enez defansının hatasından yararlanarak takımını 2-0 öne geçiren golü Enez ağlarına bıraktı.
Bu bölümde de Enezspor’un pozisyonlar bulgu ama son vuruşları yapamadıkları görüldü. 38.dakika da Tuğhan kendisinin ikinci takımın 3.golünü atarak takımın 3 gollü farka taşıdı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarı da dengeli oyunla başladı ama 59’da golü bulan taraf yine DSİ oldu. Ata Can attığı gol ile skoru 4-0 yaptı. Enezspor maçın başından beri aradığı gole nihayet 68’de DSİ defansının hatasını affetmeyen  Özcan  golü buldu ve 4-1 oldu. Enezspor’lu Fırat rakibine yaptığı sert müdahale ile 77’de kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Enez kalesindeki ablukasını sürdüren DSİ sık sık pozisyonlara girse de aradığı golleri bulamadı. Agresif futbolunu sürdürmeye devam eden Enezspor’a hakem 90’da da müsamaha göstermedi ve bu kez 3 numaralı oyuncu  Yusuf  hakemin kırmızı kartıyla oyun sahasını ter etti ve maç ta 4-1 DSİ’nin üstünlüğünde sona erdi.
Hakemler: Erdem Altın, Sabri kalem, Tolga Şimşek.
DSİ: Batuhan, Barış, Bahadır, Fatih, Necip Can, Ömer, Ata Can, Görkem, Ekincan, Ünal Can, Tuğhan.
Enezspor:  Melih, İnan, Yusuf, Anıl, Mert, Onur, Özcan, Burak, Serdar, Deniz, Fırat.
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder