5 Kasım 2014 Çarşamba

Maç Sonu Edirne Spor ve Ormanspor Kdçları Edirne Basketbol Seyircisinin takdirini kazandı.

Edirne Spor Seyircisi Mimar Sinan Salonunda Maçta Tam Not Aldı
1 Kasım 2014
Levent Tarih
Edirne Belediyesi Edirnespor’un 78-72 galibiyetiyle sonuçlanan Edirne Belediyesi Edirnespor -Ormanspor Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2.hafta müsabakasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan oyuncu ve Koçlar maçla ilgili görüşlerini dile getirdiler.
Aziz Akkaya’nın maç öncesi Koçluk görevinden ayrılması üzerine takımın başında maça çıkan Edirne Belediyesi Edirnespor yardımcı antrenörü Murat Kaya yerli yabancı tüm oyuncuların maçı kazanmak için ellerinden gelen herşeyi yaptığını, tüm güçlerini sahaya yansıttıklarını ayrıca sahada olduğu kadar tribünlerde de çok güzel bir ambiyans yaratıldığını belirterek oyuncuları kutladı.
Edirne Belediyesi Edirnespor oyuncusu İlknur Dumlu’da maçta gerek hücum, gerekse savunma da iyi şeyler yaptıklarını ve kazanmayı hak ettiklerini ifade etti.
Ormanspor’dan basın toplantısına katılan oyuncu Dila Aşkın maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek Edirnespor’u tebrik etti.
Ormanspor Koçu Murat Alkaş ise maçın başında ve sonunda yaptıkları basit hatalarla maçı kaybettiklerini belirterek Edirnespor’un daha iyi bir performans gösterdiğini ifade etti. Alkaş ayrıca Edirne’deki atmosferde maç kazanmanın çok zor olduğunu söyleyerek devam ettiği konuşmasında “Kadın basketbolunda böyle bir seyirci desteği ancak Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinde var. Başka hiçbir kulübün böyle bir taraftar desteği yok” dedi.
Alıntı: http://www.edirnebasket.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder