18 Kasım 2014 Salı

Saraçhane Spor 1 - Kazanova Spor 1

17 Kasım 2014
Levent Takan
Süper Amatör Lige iyi bir giriş yapamayan ve henüz galibiyetle tanışmayan Saraçhanespor misafir ettiği Kazanovaspor karşısında da beraberliği son dakikalarda yakalayarak mağlubiyetten son anda kurtuldu.
Hızlı başlayan maçta her iki takım da maçın başında pozisyonlar buldular ama buldukları pozisyonları gol ile sonuçlandıran ilk taraf Kazanovaspor oldu. 10.dakikada Kazanovaspor Semih ile 1-0 öne geçti. Golden sonra da daha atak olan tarafın Kazanova olduğu görüldü ve 38’de Samet net pozisyonu golle sonuçlandırmayınca takımını ikinci golden etti.  Her iki takımın da ilk yarı da kurallar dâhilinde sert futbol sergilediği maçın hakeminin de buna hoşgörülü yaklaştığı görüldü ve maçın ilk yarısı Kazanovaspor’un attığı tek golle 1-0 sona erdi.
İkinci yarıda Saraçhane hızlı bir atakla 66.dakikada Kazanova ceza sahasına sarktı, topu önünde bulan Fırat bunu golle değerlendiremeyerek takımı beraberlik golünden etti. 78’de bu kez gole yaklaşan taraf Kazanova oldu. Hüseyin Yıldırım zor pozisyonda güzel vurdu ama kaleciyi geçemedi. Maçın ikinci yarısında takımlar fazla pozisyon üretemezken Saraçhanespor 86’da aradığı beraberlik golüne kavuştu ve haftayı mağlup olarak kapamaktan kurtuldu. Bu dakikada Saraçhanespor orta sahadan kaptığı top ile hücuma başladı ve topu sağ kanatta oyuna sonradan giren Berk Varel ile buluşturdu. Berk şık hareketlerle ceza sahasına girdi altı pasın yan çizgisi önünden sert vurdu ve takımına beraberliği getiren golü Kazanova kalesine bıraktı. Kalan bölümde başka gol çıkmayınca maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.
Hakemler: Barış Bozkurt, Özben İpçi, Aycan Kayan.
Kazanovaspor: Mustafa, İlker, Emrah, Taha, Enis, Hüseyin Yetimoğulları, Metin, Volkan, Semih.
Saraçhanespor: Hüseyin, Can, Furkan, Batu, Mesutcan, Volkan, Fırat, Kadri, Ali Berk, Fercan, Mustafa
http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder