3 Aralık 2014 Çarşamba

2 Aralık 2014
Doyran Spor Liderliğe Alıştı
Levent Takan
1 Amatör Küme B-Grubunda liderlik savaşı veren Doyranspor ve kötü günler geçiren Kirişhanespor karşılaşmasında gülen taraf konuk ekip Doyranspor oldu. Saraçhane 2 nolu sentetik sahada oynanan 5.hafta karşılaşmasında Doyranspor rakibine fark yaparak maçtan 5-1’lik galibiyetle ayrıldı ve 12 puanla grup liderliğini devam ettirdi.
Kirişhanespor geçtiğimiz hafta Emez deplasmanında kaybettiği 3 puanı telafi etmek ve mutlak kazanmak için çıktığı karşılaşmada fazla bir varlık gösteremedi. Maçta golü ilk bulan taraf Kirişhane olsa da bunun arkasını getiremedi. Feyzullah’ın ayağından dana 5.dakikada kazanılan gol Kirişhane’yi umutlandırdı. 11 dakikada Rıza direk kaleye vurdu ama Erdem yumruklayarak bertaraf etti. Doyranspor ilk golüne 20 dakikada ulaştı.  Tolga ceza sahası içinden vurduğu top doksandan ağlarla buluştu ve skora denge geldi.1-1.  29.dakikada Doyran Abdullah ile bir gol daha buldu ve ilk yarı Doyranspor’un 2-1 üstünlüğünde sona erdi.
İkinci yarıda Kirişhane beraberliği yakalamak adına gol kovalamaya başladı. 58.dakikada kaçırdıkları gol adeta saç baş yoldurttu. 60.dakikada Sercan’ın ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kalması Kirişhanenin güçlü rakibi karşısında oyun kurmakta zorlanmasına yol açtı. Doyran rakibin 10 kişi kalması karşısında ataklarını daha da sıklaştırdı ve 72 dakikada kazandıkları penaltı vuruşunu Feyyaz ile gole çevirdi ve skoru 3-1 yaptı. Bu golle birlikte Kirişhanenin umutları iyice tükendi ve giderek oyundan düştü. 87’de Feyyaz, 88’de de Abdullah ile 2 gol daha bulan Doyranspor maçtan 5-1’lik net bir galibiyetle ayrıldı.
Aldığımız duyumlara göre Kirişhanespor hocası Mutlu Özbay maç sonunda yönetime istifasını sundu. Yönetim Kurulu’nun konuyla ilgili kararını bu hafta içinde vermesi bekleniyor.
Hakemler: Özben İpçi, Mert Halkapınar, Korkut Erkenli.
Kirişhanespor: Yunus, Özgür, Kürşat, Sercan, Emre Düdük, Berk, Feyzullah, Adem, Mehmet, Rıza, Gökhan.
Doyranspor: Erdem, Birkan, Feyyaz, Güralp, Cevdet, Erdi, Tolga, Cem, Abdullah, Cüneyt, Yusuf.
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder