23 Aralık 2014 Salı

Keşan Zirve Yarışını Bırakmıyor

22 Aralık 2014
Keşan Spor 3 - Subaşı 0
Levent Takan
Edirne Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Keşanspor, ligin ilk yarısının son maçında, dün karşılaştığı Subaşıspor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti.
Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı, Barış Düşova, Aycan Kayan ve Buğrakaan Köksoy hakem triosu yönetti. Karşılaşmanın başlama vuruşu ile birlikte topa hâkim olan Keşanspor, rakip kalede organize ataklar yakalasa da, bu ataklarda istediği golü bulamadı. Dakikalar 18’i gösterdiğinde, çalımlarla ceza sahasına giren Alper, rakip defans oyuncusu tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Erkan, topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Nadir olarak Keşanspor kalesinde atak yakalayan Subaşıspor, bu atakların birinde Serhat’ın ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu penaltı kazandı. Topun başına geçen Samet, penaltı atışını auta gönderdi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca Keşanspor soyunma odasına 1-0 önde girdi.
İkinci yarıda bir penaltı, 1 kırmızı kart ve 1 gol
Karşılaşmanın ikinci yarısında da baskılı oyununa devam eden Keşanspor, 57. dakikada bir penaltı daha kazanırken, karara itiraz eden Subaşısporlu Olcay, hakem tarafından kırmızı kart ile oyundan atıldı. Yeniden topun başına geçen Erkan’ın penaltı atışını, Subaşıspor kalecisi Nail kurtardı.  Karşılaşmanın 80. dakikasında, atılan ara pasta kaleci ile karşı karşıya kalan Kemal, topu ağlara göndererek takımını rahatlatan golü kaydetti. Karşılaşmanın bu skorla biteceği beklenirken Burak takımının 3.golünü atarak skoru belirledi.
Hakemler: Barış Düşova, Aycan Kayan, Buğra Kaan Köksoy.
Keşanspor: Selim, Burak, Erkan, Mesut, Selahattin, Salim, Mehmet, Tahsin, Kemal, Güven, Alper.
Subaşıspor: Nail, Olcay, Tamer, Bayram, Kadir, Yusuf, Ergin, Ersel, Serhat, Ulaş, Samet.
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder