3 Aralık 2014 Çarşamba

Yenikarpuzlu Spor 4 - Yeniimaret 1

2 Aralık 2014
Yeni Karpuzlu Liderliğe Kuruldu
Levent takan
1 Amatör Küme A-Grubunda 3’te 3 yaparak liderliğini devam ettiren yeni Karpuzlu, 4 maçtan 2 galibiyet 2 mağlubiyetle ayrılan Yeni İmaret deplasmanından bir galibiyet daha çıkararak liderliğini perçinledi. Her iki yarıda da ikişer gol bularak maçı 4-1 kazanan Yeni Karpuzlu 4 golü 4 dakikaya sığdırdı. 12 ve 13.dakikalarda 2-0 öne geçen Yeni Karpuzlu,  87 ve 88’de 2 gol daha bulunca 3 puana 4 golle ulaştı.
Maça oldukça hızlı başlayan Yeni Karpuzlu atak futbolu sonunda ilk golüne 12.dakikada Berkay ile ulaştı ve 1-0 öne geçti. Golden 1 dakika sonra 13.dakikada Erdem ceza sahası dışından sert bir vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü attı.  İlk yarı peşpeşe gelen bu iki gol ile 2-0 Yeni Karpuzlu üstünlüğünde sona erdi.
İkinci yarıya da Yeni Karpuzlu hızlı başlamasına rağmen golü bulan taraf Yeni İmaret oldu. 58.dakikada Nurol takımına umut getiren golü buldu ve skoru 2-1 yaptı. Gol ile beraberliği yakalamayı isteyen Yeni İmaret bunun için elinden gelen tüm gayreti göstermesine rağmen Yeni Karpuzluspor sahada ortaya koyduğu futbolla buna imkân tanımadı. Her iki tarafın da gol arayışları Yeni Karpuzlu’nun önce 87’de Soner ardından da 88’de Ersel ile bulduğu gollerle sona erdi ve skor bir anda 4-1 oldu. Yeni Karpuzlu ortaya koyduğu futbolla beğeni kazanırken 4’te 4 yaparak 12 puana ulaştı.
Hakemler: Gökhan Alkayalar, Tolga Şimşek, Anıl Güler.
Yeniimaret: Halil, İsmail, Rıdvan, Egemen, Osman, Nural, Arif, Alican, Mehmet, Bilal, Efe Can.
Yeni Karpuzluspor: İsmail, Berkay, Görkem, Orhan, Soner, Fatih, Rıdvan, Güney, Eyüp, Ersel, Erdem.
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder