3 Aralık 2014 Çarşamba

Çarşı Spor 6 - Saraçhane 1

2 Aralık 2014
Çarşı Tamyol Hedefe Yaklaşıyor
Levent Takan
1.Amatör Küme B-Grubunda mücadele eden ve Süper Amatör Lige yükselme hedefiyle sezona başlayan Çarşıspor, ligde henüz galibiyeti bulunmayan rakibi Sarayspor karşısında rahat bir galibiyet alarak yollarına devam ettiler. Çarşıspor 1.Amatör Küme’nin 5.haftasında Saraçhane 1.nolu sahada oynadığı Sarayspor karşılaşmasını 6-1 gibi farklı bir skorla kazandı.
Maça hızlı başlayan Çarşıspor karşısında Sarayspor sadece 13 dakika dayanabildi. Bu dakikada Görkem bulduğu pozisyonu gole çevirerek Çarşıspor’u 1-0 öne geçirdi.  19’da bu kez Sarayspor bir pozisyon buldu ama ayağı sendeleyen Alişan topa istediği gibi vuramayınca top yan ağlarda kaldı.  Ataklarını devam ettiren Çarşıspor 22.dakikada Görkem’in kafa golüyle farkı ikiye çıkardı 2-0.  Maçta kontrolü eline alan Çarşı 35.dakikada bu kez Furkan ile golü buldu ve 3-0 öne geçti. 42.dakikada seyrek Sarayspor ataklarından birinde Alişan ele geçirdiği fırsatı kullanamayınca takımını golde etti. İlk yarı Çarşıspor’un 3-0 üstünlüğünde sona erdi.
İkinci yarıya da etkili başlayan Çarşıspor 55’te Batuhan’ın golüyle farkı 4’e çıkardı.  76’da Emre, 77’de de Güngör ile skoru 6-0 yapan Çarşıspor’da 90.dakikada kaleci Mustafa kırmızı kartla oyun dışı kalarak hafta sonunda liderliği devralmak adına, deplasmanda oynayacakları çok önemli Yeni Karpuzlu maçında takımını yalnız bıraktı. Mustafa ceza sahası dışında topa elle müdahale edince maçın hakemi Metin Karlatlı tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı. Buradan kazanılan serbest vuruşu iyi kullanan Mehmet takımının tek golünü attı ve maç 6-1 Çarşıspor üstünlüğünde sona erdi.
Hakemler: Metin Karlatlı, Turgay Başol, Ege Fidancı.
Çarşıspor: Mustafa, Murat, Berke, Emre, Muhammet, Oğuz, Görkem, Güngör, Furkan, Batuhan, Cihangir.
Sarayspor: Dinçer, Sinan, Mustafa Oğuz, Ahmet Sivri, Hüseyin, Mehmet, Tahir, Ahmet Gürateş, Alişan, Turgay, Demir.
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder