9 Aralık 2014 Salı

Kazanova Spor 3 - 18 Kasım Kurtuluş 1

8 Aralık 2014
Kazanova Aradığı Galibiyete Nihayet Kavuştu
Süper Amatör Lig’de istediği sonuçları oynadığı iyi futbola rağmen bir türlü alamayan ve oynadığı 8 maçta sadece bir galibiyet bulabilen Kazanovaspor 9.haftada karşılaştığı Uzunköprü 18 Kasım Kurtuluş karşısında özlediği galibiyete 3 golle kavuştu ve haftayı 3 puanla kapatarak puanını 10’a yükseltti.
Saraçhane sentetik çim sahada oynanan karşılaşmanın 25.dakikasında Kazanovaspor teknik sorumlusu Serkan Pala maçın hakemi Erdem Altın tarafından saha dışına çıkartılınca geri kalan bölümü Kazanovaspor hocasız tamamlamak zorunda kaldı.
Kazanovaspor ligde bulunduğu zor durumdan çıkış yapma adına maça oldukça hızlı ve istekli başladı. Bu çabasını da daha maçın hemen başında 11.dakikada bulduğu erken golle taçlandırdı. Kazanovaspor Samet’in bu erken golüyle 1-0 öne geçti.
Maçın 25.dakikasında maçın hakemi Erdem Altın Kazanovaspor teknik sorumlusu Serkan Pala’yı kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle sahayı terk etmesini istedi. Maçtan sonra görüşüne başvurduğumuz Serkan Pala “Ben bir şey söylemedim. Söyleyen başka birisiydi ama beni dışarı gönderdi. Ben de bu karardan sonra tepkimi gösterdim. Öncesinde söylediğim tek söz yok” dedi.
Maçın üçte ikilik bölümünü hocasız geçirmek zorunda kalacak olan Kazanova’nın nasıl bir performans göstereceği merak konusu olurken, Kazanovaspor etkili futbolunu oynamaya devam etti ve  39.dakikada Semih ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı; 2-0. Maçın ilk yarısı bu skorla sona ererken Kazanovaspor ikinci yarıya da etkili başladı ve 51.dakikada Samet kendisinin ikinci takımının üçüncü golüne imza atarak skoru 3-0’a taşıdı.
Önce Uzunköprüspor’u ardından da Subaşı’nı mağlup ederek dikkatleri üzerine toplayan 18 Kasım Kurtuluş’un istediği futbolu sahaya yansıtamadığı, pozisyon üretmekte zorlandığı dikkat çekerken ender yakaladığı pozisyonların birinde dakika 74’te Sadık ile tek golüne imza attı; 3-1. Geri kalan bölümde başka gol sesi gelmeyince Kazanovaspor önemli bir rakip karşısında haftayı özlediği 3 puanla kapatarak alttaki rakipleriyle arasındaki puan farkını açtı. Maçın 90.dakikasında 18 Kasım Kurtuluş’tan Hasan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
  • Hakemler: Erdem Altın, Günay Karagül, Ümit Terzi.
  • Kazanovaspor: Mustafa, Barkın, Metin, Tuna, Eniz, Hüseyin Yetim, Hüseyin Yıldırım, Deniz, Samet, İlker, Semih.
  • 18 Kasım Kurtuluş: Emre, Murat, Devran, Murat Buz, Murat Şimşek, Ceyhun, Abdullah, Orçun, Sadık, Şefik, Süleyman.
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder