23 Aralık 2014 Salı

Edirne de Okul Maçında Tribünler boşaltıldı.

22 Aralık 2014
Maçta Tribünler Boşaltıldı
Haber-Foto: Olgay Güler
Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen 2014-2015 öğretim yılı okul spor müsabakaları çerçevesinde Genç Erkek Futbol İl Birinciliği Merkez İlçe Yarı Final karşılaşması Serhat İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında düzenlendi. Karşılaşmayı izlemek isteyen öğrencilerin taşkınlık çıkarmasından dolayı tribünlerin boşaltıldığı maçta Serhat İMKB, Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 4-0 yendi.
25 Kasım Stadı’nda oynanan ve ilk dakikalarından itibaren maçı izlemeye gelen öğrencilerin sahaya yapancı madde atması ve maçı engellemesinden dolayı dışarıya çıkarıldığı maçta büyük bir bölüm seyircisiz oynandı. Serhat İMKB üstün futbol oynadığı maçta ilk yarıyı 3-0 önde kaparken ikinci yarıdaysa toparlanmaya çalışan Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ağlarında bir gol daha görünce maç 4-0′lık skorla sonuçlandı.
Hafta içi oynanacak Merkez İlçe final maçıyla Edirne merkezden 1, Keşan’dan 2 ve Uzunköprü’dense 1 takımın Cuma günü Edirne’de İl genelinde yarı final oynanacağı turnuvada 29 Aralık Pazartesi günü İl finali müsabakası oynanacak.
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder