9 Aralık 2014 Salı

SARDOS hafta sonunu çifte faaliyetle tamamladı.

8 Aralık 2014
SARDOS Bisiklet ve Doğa yürüyüşü
Faruk Eker
SARDOS hafta sonunu çifte faaliyetle tamamladı.
SARDOS (Saros Doğa Sporları Topluluğu) Aralık ayının ilk hafta sonunu çifte faaliyet yaparak tamamladı. Geçtiğimiz cumartesi günü SARDOS Bisiklet grubu ve onlara eşlik eden  K.Y.Ç.U.B.Y.O. Doğa sporları Bisiklet grubu sporcuları ile birlikte Mecidiye göleti korudağlar bölgesinde 42 Km.lik bir tur yaptılar. Yoğun yağmur ve çamurlu zor bir parkuru neşe içinde tamamladılar.
Pazar günü ise yine K.Y.Ç.U.B.Y.O Doğa Sporları topluluğu yürüyüş ekibinin de katılımı ile   Kızkapan köyü bölgesinde 12 K.lik bir doğa yürüyüşü yapıldı. O bölgeye batı yönünden keşif amaçlı ilk defa yapılan doğa yürüyüşünde bölgenin en yüksek tepelerinden olan Hıdırellez ve Fener tepelere çıkıldı. Yoğun sis ve çisentili yağmur altında yapılan yürüyüş yorucu olmasına rağmen katılımcıların çok keyif aldığı gözlendi.
SARDOS adına açıklama yapan Eylem Gürel;
Bölgemizin çevreyle ilgili turizm açısından çok zengin ve keşfedilecek daha çok yer olduğunu söyledi. GÜREL; yaptığımız doğa sporları faaliyetlerinin güzellikleri yanında son zamanlarda artarak devam eden taş ocakları, yol ve baraj inşaatları veya başka sebeplerle yapılan ağaç katliamının da kendilerini oldukça üzdüğünü beyan etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder