23 Aralık 2014 Salı

Haftanın Olayı

22 Aralık 2014
4 Kırmızı, 5 Gol ve Hakeme Fiili Müdahale Vardı
1.Amatör Küme A-Grubunda mücadele eden ama lige umdukları gibi başlangıç yapamayarak kötü günler geçiren iki takımın mücadelesinden mutlu şekilde ayrılan taraf Yeniimaretspor oldu.
İlk yarısı geçtiğimiz hafta sona eren 1.Amatör Küme A-Grubunda oynanan tehir karşılaşmasında Yeniimaretspor deplasmanda karşılaştığı Karlıovaspor’u 3-2 mağlup ederek ilk yarıyı galibiyetle noktaladı.
Karlıovaspor’dan bir oyuncu direk kırmızı 3 oyuncu da ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalınca maçın hem dengesi hem de sinir katsayısı bir anda değişti. Saha da 7 kişi kalan Karlıovaspor mücadeleyi bırakmasa da öne geçecek ya da beraberliği sağlayacak skora ulaşamadı.
Oldukça gergin geçen maçın sonunda Karlıovaspor tarafından maçın hakemi Serdar Döşlü’ye fiili müdahalede bulunuldu. Güvenlik güçlerinin müdahalesi ile olay çok fazla büyümese de maçın hakemi şikayette bulununca taraflar emniyette ifade vermek zorunda kaldılar.
Maçta ilk gol 28.dakikada Rıdvan’dan geldi ve Yeniimaretspor 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. 55.dakikada Yeni İmaret hücumunda yardımcı hakem bayrağını ofsayt gerekçesiyle kaldırınca Karlıova defansı durdu ama maçın hakemi Serdar Döşlü devam edilmesini işaret edince Bilal takımın 2-0 öne geçiren golü Karlıova kalesine bıraktı. Bunun üzerine hakeme yapılan itirazlar sonunda Karlıova’dan Soner direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı.  Karlıova 10 kişi kalmasına rağmen oyundan kopmadı ve 59.dakikada Yeni İmaret kalecisinden dönen topu iyi takip eden Sercan Karlıova adına golü buldu ve farkı bire indirdi 1-2. 65.dakikada golü atan Sercan ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalırken Karlıova’da mücadeleye 9 kişiyle devam etmek zorunda kaldı. Kısa süre sonra Karlıova’dan Fatih’e ikinci sarıdan kırmızıyı görünce Karlıova’nın sahadaki sayısı 8’e düştü. 80.dakikada  Yeni İmaret üçüncü golünü buldu. Oyuna sonradan giren Efecan skoru 1-3’e getirdi.  85’te hakemin faul kararına itiraz eden kaptan Sezer’de ikinci sarıdan kırmızı kart görünce Karlıova sahada 7 kişi kaldı. Buna rağmen geri çekilmeyi düşünmeyen Karlıovaspor 90+2’de Faruk ile golü buldu ve fark bire indi 2-3. Bunun ardından Karlıovaspor bir gol daha bulsa da ofsayt gerekçesiyle gol geçerli olmadı ve maçtan galip ayrılan taraf 3-2 skorla Yeni İmaretspor oldu.
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder