17 Aralık 2014 Çarşamba

RSİ Spor 3 - Havsa Yenimahalle 1

14 Aralık 2014
DSİ, Yenimahalle’yi 3 Golle Geçti
Levent Takan
1 inci Amatör Küme B-Grubunda 3’er galibiyetle zirve mücadelesi yapan DSİ-havsa Yenimahalle mücadelesinde sevinen taraf DSİ oldu. Yeşil beyazlı ekip güçlü rakibini 3-1 mağlup ederek hem 3 puana ulaştı hem de ilk yarıyı ikinci sırada tamamladı.
Maça hızlı ve atak başlayan taraf ev sahibi DSİ oldu. 5.dakikada Atacan ile önemli bir fırsattan yararlanamayan DSİ 19.dakikada Ünal’ın sert şutunu kaleci Ali Osman’ın kornere çelmesiyle bir fırsattan daha oldu. Etkili olan taraf DSİ olmasına rağmen golü bulan taraf Havsa Yenimahalle oldu. Uğur 23.dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.  DSİ golden sonra da birçok pozisyon bulmasına rağmen Yenimahalle kalecisi Ali Osman bunlara izin vermeyerek kalesini kapadı. DSİ’nin oldukça pozisyonuna rağmen ilk yarı konuk Yenimahalle’nin 1-0 üstünlüğünde tamamlandı.
İkinci yarıya da etkili başlayan DSİ bir iki pozisyonun ardından ısrarla aradığı golü ancak 52’de buldu. Ünalcan bu dakikada skora denge getiren golü attı 1-1.
Zaman zaman sert oynayan Yenimahalle 70’.dakikada Ertan ile gole yaklaştı, kullanılan serbest vuruşu kaleci Batuhan kurtardı.  79’da DSİ Ünal ile öne geçti 2-1. 86.dakikada Yenimahalle kazandığı penaltıyı Ceyhun ile kullanamadı ve önemli bir fırsat kaçırdı. Maçın 2-1 DSİ üstünlüğünde sona ermesi beklenirken 90’da Görkem DSİ’yi 3-1 öne geçiren golü atarak perdeyi kapadı. DSİ’den Barış son dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
  • Hakemler: Serdar Döşlü, Cansu Kanca, Zihni Ertaş,
  • DSİ: Batuhan, Barış, Mustafa, Necipcan, fatih, Ömer, Atacan, Görkem, Ekincan, Ünalcan, İsmet.
  • Yeni Mahalle: Ali Osman, Ahmet, Turgay, Barış, Kemal, Serkan, Enes, Volkan, Uğur, Ceyhun, Ertem.
  • http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder