3 Aralık 2014 Çarşamba

Yenimahalle Spor 4 - Küçükpazar 1

2 Aralık 2014
Yenimahalle Son Haftalarda Galibiyet Serisine Devam Ediyor
Levent Takan
1 Amatör Küme B-Grubunda mücadele eden ve lige Kirişhane beraberliği, ardından Enezspor mağlubiyetiyle lige istediği başlangıcı yapamayan Havsa Yenimahalle ardından 2 maç kazanmış ve Küçükpazar karşısına moralli olarak gelmişti. Küçükpazar karşısında da son 2 haftadır yakaladığı ivmeyi sürdüren Havsa temsilcisi maçtan 4-1 galip ayrılarak peş peşe 3.galibiyetini aldı.
Geçtiğimiz haftayı bay geçen Küçükpazarspor ondan önceki hafta Kırcasalih’i 8-1 mağlup etmeyi başarmıştı.
Dengede başlayan maçın 13.dakikasında gole yaklaşan Küçükpazar oldu. Berkay yakaladığı pozisyonda topu yan ağlarla buluşturunca gol fırsatını harcadı. Bu dakikadan sonra her iki takım da karşılıklı olarak ataklarda bulunduran ama hem Küçükpazar kalecisi İbrahim, hem de Yeni mahalle kalecisi Eser golcülere geçit vermediler. 29.dakikada golü bulan taraf Yenimahalle oldu ve Uğur’un golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarının hemen başında 48.dakikada kazanılan serbest vuruşu Kemal gole çevirdi ve takımını 2-0 öne geçirdi. Sahada daha istekli ve hırslı gözüken Yenimahalle bu oyununu 54’te bir kez daha golle taçlandırdı ve Onur’un attığı gol ile 3-0 öne geçti.
61.dakikada Recep Küçükpazar’ın golüne imza atarak skoru 3-1 yaptı. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 90’da Ali Osman Yeni Mahalle adına bir gol daha kazandı ve maç 4-1 Yeni Mahalle üstünlüğünde sona erdi.
Hakemler: Zafer Çimen, Sami Can Sözeri, Emir Erdem.
Küçükpazarspor: İbrahim, recep, Muhammed, Fevzi, Berkaz, Eray, Emre, Ali, Alp, Cem, Murat.
Havsa Yenimahalle: Eser, Ahmet, Turgay, Ali Osman, Kemal, Serkan, Enes, Volkan, Uğur, Ceyhun, Erdem.
Alıntı: http://www.sporextra.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder