9 Aralık 2014 Salı

Saraçhane 1 - Karaağaçarda 1

8 Aralık 2014
Saraçhane Spor Karaağaçarda Spor Puanları paylaştı
Yoğun geçen yağışlı havaların ardından sabah saatlerinde güneşsin açmasıyla Pazar günü Saraçhane Sentetik sahada oldukça kalabalık bir seyirci kitlesi çeken ve 1-1 sonuçlanan maçta Saraçhanespor ve Karaağaç Ardaspor puanları paylaştılar. Maçtan önce,  6 puanla son sırada yer alan Saraçhane karşısında topladığı 16 puanla 3.sırada yer alan Karaağaç Ardaspor mutlak favori gösteriliyordu ama oynanmamış maçın kazananı önceden belli olmaz deyişi bir kez daha ispatlandı ve Karaağaç Ardaspor 85’te bulduğu gol ile mağlubiyetin kapısından döndü.
Maç Saraçhanespor’un başlama vuruşuyla başladı ve ilk dakikalarından itibaren Saraçhanespor’un genç oyuncuları Karaağaçardaspor’un pas trafiğini engelleyerek top yapmalarına mani oldular.  İlk 10 dakikada takımlar ver-kaç yaparak zaman zaman ise uzun toplar ile ceza sahasına girmek istediler.
17.dakikada Saraçhanespor mutlak pozisyonu harcadı. Arkasından Karaağaç Ardaspor’lu Ali Osman müsait pozisyonda topa vuramadı.
24, 30 ve 35. dakikalarda sahada etkin olan Saraçhanespor’un geliştirdiği pozisyonlar görüldü.  Saraçhanespor aradığı gole 39.dakikada sağ kanattan yapılan ortaya Karaağaç Ardaspor’lu Serkan’ın ters vuruşunda topun kendi ağlarına gitmesiyle kavuştu ve 1-0 öne geçen taraf oldu.  Ve ilk yarı skorla sona erdi.
Karşılaşmanın ilk yarısında sahada hiç bir varlık gösteremeyen Karaağaç Ardaspor İkinci yarıya daha istekli başladı ve ardı ardına geliştirdiği ataklar ile pozisyonlar bulmaya başladı.
51.dakikada Ardaspor gol için yüklenirken Karaağaç defansında oluşan boşluğu iyi değerlendiren Saraçhanespor’lu Ali Berk kaleci Ahmet ile karşı karşıya kaldı ama bu pozisyonda Ahmet mükemmel bir kurtarış yaparak takımının ikinci golü yemesine engel oldu.
85.dakikada gol için iyice yüklenen Ardaspor aradığı golü Tolga ile buldu. Tolga topa gelişine mükemmel vurdu ve topu ağlarla buluşturarak maça dengeyi getirdi 1-1. Karşılaşmada başka gol olmayınca takımlar sahadan 1-1 eşitlik ile ayrıldı.
  • Hakemler: Metin Karlatlı, Mustafa Ataş, Anıl Güler.
  • Saraçhanespor: Hüseyin, can, Nihat, Mesut, Kadri, Volkan, Fırat, Fercan, Ali Berk, Berk, Murathan.
  • Karaağaçardaspor: Ahmet, Serkan, Burak, Tolga, Yavuz, Yunus, Osman, Şahin, Ali Osman, Harun, Onur.
 
Enez Lider Doyran’a Ders Verdi
1.Amatör Küme B-Grubunda lider Doyranspor, Saraçhane sahasında konuk ettiği Enezspor karşısında adeta şoka uğradı. 5.maçta aldığı 4 galibiyet ile  12 puanla grup liderliğini elinde tutan Doyranspor galibiyet beklerken yaşadığı farklı mağlubiyetle herkesi şaşırttı. Doyranspor, ligde  4 maç sonunda 2 galibiyet 1 mağlubiyet ve  1 beraberlikle 7 puana sahip Enezspor karşısında haftayı 4-1’lik mağlubiyetle kapadı.
Baştan sona konuk ekip Enezspor’un üstünlüğünde geçen maçta lider Doyranspor’un oldukça etkisiz bir futbol sergilediği görüldü.
Maça hızlı başlayan taraf Enezspor’du ve henüz 4.dakikada Serdar ile bulduğu pozisyondan yaralanamadı. 6.dakikada bu kez Deniz sert vurdu ve top üstten dışarı gitti. Enezspor oldukça fazla pozisyon bulmasına rağmen bunlardan bir türlü yararlanamadı. Ama ısrarlı oyununu devam ettiren Enezspor aradığı golü 23’te Serdar’la buldu ve Enezspor 1-0 öne geçti.  32’de bu kez Deniz, Doyranspor’un kademede verdiği boşluğu iyi değerlendirdi ve takımını 2-0 öne geçiren golü Doyran kalesine yolladı. İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarıda maça etkili başlayan taraf yine konuk takım oldu. 54.dakikada Serdar kazanılan serbest vuruşu gole çevirerek skoru 3-0 yaptı. Tutuk futbolunu sürdüren Doyranspor 70’te tek golünü Cevdet ile buldu. Cevdet’in gelişine vurduğu top Enez ağlarıyla buluştu ve skor 3-1’e geldi. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 89’da Serdar hattrick yaparak kendisinin üçüncü takımının da 4.golüne imza atarak maçın skorunu da belirlemiş oldu. Doyran 1-Enez 4.
  • Hakemler: Barış Düşova, Süleyman Kırbıyık, Anıl Küçükkaraca.
  • Doyranspor: Erdem, Birkan, Feyyaz, Güray, Cevdet, Erdi, Tolga, Can, Abdullah, Cüneyt, İbrahim.
  • Enezspor: Erdem, Yusuf, Anıl, Onur, Mert, Volkan, Özcan, Burak, Fırat, Deniz, Serdar.
http://www.sporextra.net/?p=6251

Havsa Birlik Zirveye Ortak Oldu
1.Amatör Küme A-Grubunda mücadele eden Sarayspor kötü gidişine son veremiyor. Grubun dibine demir atan ve oynadığı 4 maç sonunda  henüz galibiyetle tanışamayan Sarayspor bu hafta da evinde oynadığı karşılaşmada Havsa Birlik’e 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Havsa Birlik bu sonuçla galibiyet sayısını 4’e puanını da 12’ye çıkararak haftayı karlı kapası.
Maça konuk ekip hızlı başladı 17.dakikada Seyit Havsa Birlik’i öne geçiren golü attı. Gol arayışlarını sürdüren Havsa temsilcisi 23^te Seyit ile skoru 2-0 yaptı. Sarayspor mücadeleci bir futbol sergilemesine rağmen aradığı golü bulamadı ve ilk yarı Havsa Birlik’in 2-0 üstünlüğünde sona erdi.
İkinci yarıda maçın hemen başında 46’da Doğuş yakaladığı fırsatı gole çevirmeyince Sarayspor bir golden oldu. Mücadeleci oyununu devam ettiren Sarayspor 62’de Faruk’un golüyle umutlandı 1-2. Ama kalan bölümde pozisyon üretmesine rağmen başka gol bulamayınca maçtan 2-1 mağlup ayrılarak grubun sonundaki yerinden kurtulamadı.
Hakemler: Sezer Tosun, Sami Can Sözeri, Emir Erdem.
Sarayspor: Dinçer, Okan, Ahmet Sivri, Hüseyin, Mustafa Biçer, Ahmet Gürateş, Faruk, Mehmet, Mustafa Şarlayan, Doğuş, Demir Ali.
Havsa Birlik: Emre, Olcay, Utku Aşkın, Enes, Utku Serdaroğlu, Halit, Arif, Sezer, Seyithan, Servet, Hüseyin.
http://www.sporextra.net/?p=6261

DSİ, Küçükpazar’ı Zora Soktu
Edirne 1.Amatör Küme B-Grubunda mücadele eden ve oynadığı 4 maç sonunda iki galibiyet bir beraberlik ve bir mağlubiyet ile 7 puana sahip DSİ ile 4 maçta 1 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonucu 4 puana sahip Küçükpazarspor arasında oynanan karşılaşmada gülen taraf DSİ oldu. DSİ 4-0 kazandığı maç sonunda puanını 10’a yükseltirken Küçükpazarspor haftayı yine mağlubiyetle kapatarak aradığı çıkış yolunu bulamadı.
DSİ maça oldukça hızlı başladı ve daha maçın birinci dakikasında bulduğu yıldırım gol ile 1-0 öne geçti. DSİ’nin bu süper hızlı golü İsmet’in ayağından geldi. Küçükpazar 4.dakikada ceza sahası içinde bulduğu pozisyondan yararlanamadı. Etkili futbolunu devam ettiren DSİ 17.dakikada Atacan ile ikinci golüne kavuştu ve rakibi karşısında 2 farklı skoru yakaladı; 2-0.  İlk yarı bu skorla sona ererken DSİ’nin etkili futboluna karşın Küçükpazar’ın oldukça etkisiz kaldığı görüldü.
İkinci yarının başında 51.dakikada Recep ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kart ile oyun dışı kalınca Küçükpazar’ın hesapları altüst oldu ve zaten 2-0 geriden geldikleri rakipleri karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamadığı ama oyundan da kopmadığı izlendi. Rakibin 10 kişi kalması ile etkili futbolunu daha rahat sürdürme imkanı yakalayan DSİ üçüncü golünü 71’de Berkay ile buldu ve farkı üçe çıkardı; 3-0. 72’de Küçükpazar’dan Ali’nin şutu etkili olmadı. 74’te İsmet DSİ’nin dördüncü golüne imza atti; 4-0. Dakika 87’de Küçükpazarlı Mustafa’nın kafa vuruşunu DSİ kalecisi Cihangir kurtardı. Kalan sürede başka gol olmayınca DSİ haftayı 4 gollü galibiyetle 3 puanı alarak kapadı.
  • Hakemler: Özben İpçi, Mert Halkapınar, Tugay Aydın,.
  • DSİ: Cihangir, Barış, Bahadır, Necip Can, Fatih, Ömer, Atacan, Görkem, Ekincan, Ünal Can, İsmet.
  • Küçükpazar: İbrahim, Mustafa, Berkay, Recep, Muhammet, Murat, Fevzi, Kudret, Emre, Ali, Ertuğrul.
http://www.sporextra.net/?p=6270


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder