23 Aralık 2014 Salı

Karaağaçarda Spor İpsala Deplasmanından 3 Puala Dönüyor

22 Aralık 2014
İpsala Spor 1 - Karaağaçarda Spor 5
Levent Takan
Süper Amatör Lig’de zirve mücadelesini sürdüren Karaağaç Ardaspor ile ligdeki kötü gidişine son vermek isteyen İpsalaspor arasındaki mücadeleyi Karaağaç temsilcisi farklı kazandı. İlk yarısı Karaağaç Ardaspor lehine 2-1 sona eren karşılaşmanın sonunda da 5-1’lik skorla gülen taraf Ardaspor oldu.
Zaman zaman yağmur altında ve çok kötü bir zeminde oynanan karşılaşmanın başından sonuna etkili olan taraf Karaağaç Ardaspor oldu. İpsalaspor’un tehlikeli bölgeden uzaklaşma ve toparlanma adına saha da taraftarına umut veren bir futboldan uzak olduğu görüldü.
Karaağaç Ardaspor ilk golüne 23 dakikada ulaştı. Yunus bu dakikada bulduğu golle takımını 1-0 öne geçirdi. 34’te Şahin Ardaspor’u iki farklı galibiyete taşıdı. İlk yarının bu skorla bitmesi beklenirken İpsalaspor penaltı vuruşu kazandı ve Volkan İpsalaspor’u umutlandıran golü karaağaç Ardaspor ağlarına bıraktı 1-2. İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya da etkili başlayan taraf Karaağaç Ardaspor olmasına rağmen ancak 65.dakikada gole ulaştı. Sercan bu dakikada farkı ikiye çıkaran golü attı 1-3. 74’te Ali Osman ardından 80’de Osman Kerem’le 2 gol daha bulan konuk ekip mücadeleden 5-1’lik skorla üstün ayrılan taraf oldu.
Karaağaç Ardaspor’lu idareciler İpsala deplasmanında kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı İpsalaspor yöneticilerine teşekkür ettiler.
  • Hakemler: Sezer Tosun, Barış Cebeci, Sabri Kalem.
  • İpsalaspor: Erhan, Volkan, Günay, Yusuf, Yasin, Mesut, Özgen, Hüseyin, Ersen, Emin, Gürşah.
  • Karaağaç Ardaspor: Ahmet, Şahin, Burak, Tolga, Yavuz, Yunus, Osman Kerem, Onur, Ali Osman, Harun, Sercan.
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder