21 Eylül 2011 Çarşamba

21 Eylül 2011 Kavala BC 65 - Olin Edirne 54


Kavala BC 65 - Olin Edirne 54

Olin Edirne 4 hazırlık karşılaşması yapmak için gittiği Yunanistan’da ilk gün Kavala’da oynadığı maçı 65-54 kaybetti.

Yunanistan 1.Lig ekiplerinden Kavala BC’nin konuğu olan Olin Edirne çok sıcak bir konukseverlikle karşılaştığı Kavala’ya öğlen saatlerinde vardıktan sonra akşam 19.30’da Kavala Spor Salonu’nda rakibi ile karşılaştı.

200 dolayında seyircinin de izlediği maç takımların birbirlerine flama vermeleri ve toplu fotoğraf çektirmelerinden sonra başladı. Olin Edirne maça Chris Wright, Ogün Sevinç, Mustafa Abi, Polat Kocaoğlu ve Vladimir Stimaç beşiyle başladı.

Birinci periyot Yunan takımının bulduğu basket ile başladı. İlk iki dakika 6-2 Kavala’nın üstünlüğünde geçildi. Bu süreden sonra her iki takım da karşılıklı basketlerle birbirlerine cevap verirken periyot 19-18 Kavala’nın üstünlüğünde sona erdi.

  İkinci periyot da karşılıklı basketlerle başladı. Yunan ekibi 5. dakikadan sonra maça ağırlığını koymaya başlayınca takımlar soyunma odasına 36-26 Kavala’nın üstünlüğünde gittiler. Bu periyotun özellikle son beş dakikasında Olin Edirne hücum organizasyonlarından boş dönüp Kavala hücumlarını da durduramayınca ilk periyotta ki bir sayılık fark devreye girerken 10 sayıya çıktı.

Üçüncü periyotta takımların birbirlerine attıkları karşılıklı basketlerle başladı. Olin Edirne özellikle dış şutlarda istediği isabeti yakalayamayınca 5. dakikada fark 14 sayıya ulaştı 44-30. Periyotun ikinci beş dakikasında Kavala takımı özellikle dış şutlarda etkili olup Olin Edirne’de boyalı alanı yeterince kullanamayınca fark kapanmadı ve final periyotuna 52-38 girildi.
Olin son periyotta biraz daha etkili savunma yapmaya çalışsa da hücum organizasyonlarında istediği başarıyı bir türlü tutturamayınca farkı zaman zaman 9 sayıya indirse de sahadan 65-54 mağlup ayrılmaktan kurtulamadı.

Olin Edirne’de Mahir Bayrak, Uğurcan Aksoy ve Levent Yavuz süre almazken Wes Wilkinson devam eden sakatlığı yüzünden kadroda yer almadı. Olin Edirne’de Chris Wright, Ogün Sevinç ve Vladimir Stimaç çift haneli sayılara ulaşırlarken diğer oyuncuların sayı bazında fazla bir katkısı görülmedi. Polat Kocaoğlu son periyotta 5 faulle oyun dışı kaldı.
Olin Edirne: Mahir Bayrak, Levent Yavuz, Chris Wright (15), Ogün Sevinç (14), Mustafa Abi, İvan Lilov (4), Erhan Yetim, Vladimir Stimaç (14), Uğurcan Aksoy, Yiğitcan Vardal, Polat Kocaoğlu, Fırat Töz (3), Davud Kamer (4).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder